Bejelentés


Honlap alacsony költséggel A neten jelen kell lenni!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Főoldal


Üdvözöljük a Míves HonlapKiadó™ ingyenes weboldalán!

Ez a honlap az 5mp.eu ingyenes honlapszerkesztő szoftverrel készült.

Azt akarjuk bebizonyítani ezzel a honlappal, hogy az interneten mindenki azonos esélyekkel rendelkezik, függetlenül attól, hogy mennyi pénzt tud, vagy akar költeni az internet-adta kimeríthetetlen lehetőségek kihasználására.

Első állításunk: Ingyenes honlapszerkesztő szoftverekkel is lehet igényes, míves honlapokat létrehozni. Ennek bizonyítéka nem más, mint maga ez az oldal.

Második állításunk: Az interneten való igényes, míves megjelenés nemcsak, hogy nem megfizethetetlen, de kifejezetten olcsó is lehet. És az olcsó ebben az összefüggésben nem azonos a minőség hiányával.

Harmadik állításunk: Ellentétben sokak hirdetett állításával, a keresők, főképp a Google, nem rangsorolják hátrább a honlapokat csak azért, mert ingyenes tárhelyen vannak, és aldomain néven érhetők el. Sokkal fontosabb szempont számukra a relevancia, ami nem mással, mint a megfelelő tartalommal biztosítható.

Negyedik állításunk: Az első három állításunk igaz -:)

Nézze át ezt a honlapot, értékelje a megjelenített tartalmat, a megjelenítés módjait, eszközeit, a "Mi a Google véleménye?" oldalon bemutatott egyértelmű bizonyítékokat, és döntse el Ön, hogy igaz-e a negyedik állításunk.

Az azonban nem tagadható, és nem is hagyható figyelmen kívül, hogy még az igényes ingyenességnek is megvannak a maga korlátai, kompromisszumai. Például az idegen reklámok elfogadása, ami egyébként nem más, mint az "ingyenesség ára". De mondjuk egy induló, vagy éppen nehéz helyzetbe került vállalkozás esetében sokkal nagyobb hozadéka van az internetes megjelenés tényének, mint amekkora veszteség érheti a megjelenés eszköze miatt.

A Míves HonlapKiadó™-nak ezzel a vállalkozásával éppen az a célja, hogy az említett vállalkozásoknak, vállalkozóknak adjon hatékony, ráadásul költséghatékony segítséget a webes megjelenéshez.

Mindezeken túl az 5mp.eu-s honlapok szerkesztését bárki, bármikor átveheti, ha készen áll rá, sőt, ha nem jön be a próbálkozás, vissza is adhatja a Míves HonlapKiadó™-nak.

Emellett nyitva áll a lehetőség a továbblépésre is: ha pénzügyileg stabilizálódott a vállalkozás, a Mives HonlapKiadó™ mindenkor kész egy új míves honlap létrehozására.

Ön szerint a vállalkozásának hasznára lenne egy ilyen honlap? Ha igen,

menjünk tovább!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!